RING OSS - 0521-57 13 55

Laddstolpar Vänersborg

RING OSS - 0521-57 13 55

Om Oss

El & Montage AB genomför alla typer av installationer av belysningar.

El & Montage AB är ett elinstallationsföretag baserat och verksamt i större delarna av Västsverige. Vi arbetar mot alla kunder i de flesta sammanhang samt utför allt från enkla elinstallationer till att anlägga laddstolpar i Vänersborg. Kontakta oss om ni har behov av hjälp med installation av laddstolpar i Vänersborg!

Täcker alla elbehov

Många elfel uppstår vid dålig tajming och kräver oftast snabb åtgärd. Andra problem kräver mer planering från vår sida men i bägge fallen är vi måna om att leverera professionell service och upprätthålla en god kommunikation med våra kunder.

Vårt elinstallationsföretag utför nyinstallationer och service på alla typer av el-, tele- och datainstallationer och inte minst laddstolpar i Vänersborg för elbilsladdningar. Våra skickliga och behöriga elinstallatörer genomgår alltid förbättringar för att öka och behålla vår konkurrenskraft.

Som en erfaren aktör är vi redo för alla uppdrag, stora som små, offentliga och privata, renoveringar eller nyinstallationer. Med hjälp av våra duktiga elektriker i Vänersborg, kan ni vara trygga med att ni hittat rätt! Tveka inte att kontakta oss oavsett behov och problemet.

Laddstolpar i Vänersborg

Alla elinstallationer av laddstolpar i Vänersborg är olika. Precis som vi lägger grunden för traditionella elinstallationer gör vi likaså för laddningen av er elbil när vi installerar och monterar laddstolpar i Vänersborg. Ni kan räkna med att laddstolpar i Vänersborg vi installerar görs med väldigt noggrant utvalda och marknadens bästa produkter som är anpassade offentlig eller privat miljö. Då vi samarbetar med leverantörer och företag inom olika branscher, levererar vi alltid helhetslösningar för hem, företag, bostäder med mera.

Våra samarbetspartners

Som ett elföretag som erbjuder en rad olika tjänster och service inom elinstallationer och laddstolpar i Vänersborg har vi valt att samarbeta med leverantörer och företag med högkvalitativa produkter, helhetslösningar och god renommé. För att vi skall kunna tillmötesgå våra kunder med de bästa lösningar är vi lika måna om att upprätthålla ett gott och långvarigt samarbete med våra partners inom olika områden. Det kan handla om allt från energieffektiva lösningar, renoveringar av hus till smarta och hållbara belysningslösningar.

Dessa företag är våra trogna samarbetspartners:

Greenled  är en totalleverantör av belysningslösningar för företag och offentlig sektor.   Vi ör en snickarfirma baserad i Trollhättan och arbetar i Västra Götaland.  ILOO AB är verksam inom teknisk konsultverksamhet inom industriteknik.  

Vårt företag erbjuder en lång rad tjänster inom byggsektorn och med stor kapacitet tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda allt från mindre renoveringar till större nybyggnationer.     Vi erbjuder alla slags helhetslösningar inom VVS-arbeten och VVS-installation.