RING OSS - 0521-57 13 55

Laddstolpar Vänersborg

RING OSS - 0521-57 13 55

Elektriker

El & Montage utför alla typer av installationer av belysning i hemmet.

Våra elektriker sitter med stor kunskap och erfarenhet inom våra tjänsteområden. Vi arbetar i stora delar av Västra Götalands regionen med elinstallationer, belysningslösningar och installationer av laddstolpar i Vänersborg hos både privatpersoner och företag. Kontakta oss om ni har behov av en elektriker i Vänersborg!

Våra elektriker i Vänersborg

Alla våra elektriker i Vänersborg är behöriga och certifierade inom olika tjänsteområden och elinstallationer. Våra elektriker i Vänersborg bistår även med rådgivning, installationer och underhåll av laddstolpar i Vänersborg. Vi utför allt från enkla och traditionella elinstallationer med belysning till montering av laddstolpar i komplexa system. Det innebär att ni bland våra kunder hittar privatpersoner, företag, fastighetsägare, bostadsrättföreningar, hyresföreningar och offentliga aktörer. 

Vi installerar laddstolpar i Vänersborg

På marknaden förekommer det olika typer av elbilsladdare som har olika prestanda, kvalitet och passar för olika platser och behov. Våra elektriker hjälper er att välja laddstolpar i Vänersborg som passar era behov och förutsättningar för montering. Genom installation av laddstolpar i Vänersborg säkrar ni inte bara en snabb och effektiv elbilsladdning vid alla stunder på dagen, men ni undgår också risker som kan uppstå vid laddning direkt i ett vägguttag. En av största faror med att ladda elbilen i vägguttaget är säkerhetsproblem och ökad brandrisk då vanliga uttag inte är skapade för hög belastning under lång tid. Genom att installera laddstolpar i Vänersborg undviker ni dessa faror samtidigt som ni gör elbilsladdningen effektivare och snabbare.  

Ni kan alltid kontakta oss när ni behöver hjälp med följande:

  • El och belysning.
  • Service och underhåll av allt som har med el att göra.
  • Nyproduktion och nyinstallationer.
  • Svagström.
  • Elsäkerhet.
  • Energieffektivisering.
  • Installation av laddstolpar i Vänersborg, privat eller hos företag.